We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

2008 Demo / tourijulkaisu

by Molemminpuoleinen Varma Tuho

/
1.
Hirteen ne jotka paskaa puhuu. Kompostoidaan vanhat arvot. Kustaan silmään niitä jotka raamattuun katsoo. Haistakaa te kaikki pitkä vittuuuu. Suut on täynnä roskaa, paskaa. Arsenikilla ne alas huuhdotaan.
2.
Raivoapatia 00:30
Keskiluokkaisen vitutuksen varjo roikkuu ylläni. Mukavuudenhalu on kastellut sytytystulppani. Liekkien sammutukseen ei tarvittu kyynelkaasua. Pysyvyys ja turvallisuus olivat viimeinen naula. Raivo ja apatia ottaa mittaa toisistaan. Ja taas kerran apatia johtaa kierroksella.
3.
Uutiskynnyksen ylittää paska tikun nokassa, kun ruumislaskuri vaivihkaa rullaa ruudun alareunassa. Mitä vittua?! Tämä on kirottua!
4.
Pohjattomat taskut ja käärmeen etiikka. Sosiaalihuolto vastaan hyvinvoivien virikkeet ja ahneuden tahrima viitta. Muovinen saatana! Muovinen perkele!
5.
Kun yhteiskunta romahtaa, mitä voit tehdä? Ostaa kyynelkaasuosakkeita ja rikastua. Olet osa konetta. Vitun valvontakamera. Kun yhteiskunta romahtaa, mitä voit tehdä? Brutaalia kontrollia ei voi piiloutua.
6.
On orjajoukon hinnat romahtaneet. Paholaisen politiikka tykittää kyrpää perseeseen. Sillä sen mukaan ajatteleminen ei kuulu 2000-luvulle. Työväenluokasta antiikin roomaan. Tissejä ja persettä tiskiin, kansa hurraa. Kun kuulet marssin vaihtuvan sambaan. Jalkamme ovat jo tarttuneet paskaan.
7.
Sitten lähdetään kotimatkalle. Noustaan junaan ja lauletaan: "Myin itseäni kerran liian monesti korporaatiopampuille, en pysty istumaan" Ei tähteys tältä näyttänyt. Johtajan kanki on suusi täyttänyt. Ja kun ahneus ja kylmä bisnes heittää mällit naamallesi. Huomaat, että se ei ole edes musiikkia. Se on paskaa!
8.
Elämäntyösi on tuhottu. Mielenterveytesi turmeltu. Se on aivan oikein sulle äpärä! Elantoa ei saa repimällä muiden nahasta. Samalla laillistetaan vielä ihmiskauppa.
9.
Johan tätä on odotettukin. Päivä jolloin saarnamies osuu oikeaan. Ihmissuvun viimeisetkin rippeet. Kituvat seuranaan myrkyt ja teollisuusjätteet. Viho vitun viimeinen laajakuvaputki tuuttaa rodun loppua. Puristat nahkasohvaasi ja toivot joskus käyneesi Pattayalla. Sillä ydintuhon jälkeinen päivä on huominen!

about

Samuli nauhoitti & miksasi joskus kesäkuun lopussa 2008. Syksyn (24.9.2008 - 28.9.2008) minitouria varten tehtiin näistä matskuista maksimissaan 30 kappaleen todella kämänen diy CD-R -painos.

credits

released September 24, 2008

license

tags

about

Molemminpuoleinen Varma Tuho Finland

contact / help

Contact Molemminpuoleinen Varma Tuho

Report this album or account

If you like Molemminpuoleinen Varma Tuho, you may also like: